“Jerawat Batu Disebabkan Air Kotor di Hutan”

CUSTOMER STORY: DAYANG

Baru-Baru ini kami dapat feedback dari seorang customer kami, yang ceritakan sedikit tentang punca dia dapat jerawat, padahal kulitnya sebelum ni smooth & flawless sebelum “hiking” yang beliau melalukan.

Pembelian dari Websitehttps://boostbalm.com/shop/
Pembelian dari Whatsapp: https://wa.me/60126101103

Result: Start dari 8JAM- 3 HARI untuk nampak permulaan perubahan!

 

PUNCA: AIR KOTOR HUTAN

Kekotoran dalam air hutan tersebut menyebabkan tindak balas kimia dengan minyak semula jadi kulit dayang, yang akan terus tukar dari konsistensi minyak ke pepejal, di mana ia telahpon menyumbatkan liang-liang pori dayang secara serta-merta. Tu la nampak bumps besar-besar tu.

Dayang of course dah try product lain, but yang penting CARA UNTUK MERAWAT SECARA SEGARA. Sebab banyak sahaja product yang takes time sebab kita sendiri salah guna or tidak tahu CARA untuk guna produk tersebut secara 100%. Dayang memang sebelum boostbalm dah try macam-macam produk, akhirnya choose boostbalm jugak untuk selesaikan masalah dayang, sebab cepat, natural, halal dan memang effektif.

PENAWAR: 2 STEP

  1. DETOX LIANG-LIANG PORI ANDA: 3 IN 1 CLEANSER, SCRUB & MASK (RHASSOUL600)

Ingredient Utama:

Rhassoul Clay- 

Rhassoul clay asalnya datang dari Gunung Atlas Morocco, di mana fungsi pertamanya adalah untuk detox & melembutkan kulit muka. You guys tau tak, orang Africa selalu guna clay ini sebagai conditioner/pelembut rambut, cool kan? Rhassoul Clay mempunyai sejenis sifat elektromagnetik yang boleh menarik keluar semua kotoran yang telahpon sumbat dalam liang pori-pori kami, sebab tu selepas pakai masker ini you guys kadang-kadang akan perasaan benda putih-putih (whiteheads) terkeluar secara serta-merta. So, kalau liang pori kita tu sudah clean & clear, mesti la pores kite terus kecutkan?

Multiple-Fruit Acids– Multi-fruit acids adalah campuran acid natural yang boleh mengkikiskan pigmentasi ataupon kesan jerawat dalam, habiskan bumps/ benjolan di muka supaya muka nampak smooth & rata. So dalam 1 pemakaian you guys dah boleh nampak kulit brightening, pores kecut & jerawat kering dan mula habis!

 

Bamboo granules– OK, Apakah yang akan mempercepatkan proses pemulihan kesan-kesan jerawat? Produksi collagen! So macam mana nak lebihkan produksi collagen di muka? Menggunakan bamboo granules, yang boleh promote produksi collagen badan secara berlebihan, sebab tu effect pemulihan kulit kalau guna rhassoul600 ini cepat!

Activated Coconut Charcoal– Charcoal sebenarnya hanya 2 je fungsinya, ia merupakan sejenis antiseptic untuk muka dan juga boleh mengawal produksi minyak muka secara berlebihan. 5% dalam Rhassoul 600 merupakan activated coconut charcoal, charcoal ini begitu kuat dan bagus untuk muka, satu formulasi tukar jadi hitam walaupon hanya 5% charcoal digunakan!

Pembelian dari Website:https://boostbalm.com/shop/

Pembelian dari Whatsapp: https://wa.me/60126101103

 

2. RAWAT KULIT DENGAN MINIMUM PRODUCT: 3 IN 1 TREATMENT SKIN BARRIER CREAM

 

Speciality Skin Barrier Cream:

Teknologi Barrier yang boleh mengelakkan kimia dari memasuki liang-liang pori yang boleh melindungi kulit anda dari terkena kotoran, debu & kimia dalam sebarang misalnya make-up. Skin Barrier Cream ini bersifat ‘dual nature’ di mana ia boleh digunakan time pagi sebagai pelindung kulit & malam untuk treatment kulit!

Funfact: Boost Balm Menang award dari SME CORP/Agensi Innovasi Malaysia untuk teknologi demikian tau!!!

Ingredient Utama:

Phytosan K– Soya Stem Cell yang boleh meningkatkan collagen muka secara asli, ini boleh menyebabkan proses pemulihan kulit mula secara cepat dan efektif.

Willow Bark Extract–  Antiseptic muka untuk membunuh kuman-kuman dan bacteria seperti jerawat & whiteheads di muka. Selepas guna THE SKIN BARRIER CREAM, di dalam masa 8 jam, anda akan start rasa jerawat mula kering.

Plukenetia Volubilis– Antiseptic dan Anti-inflammatory untuk muka! You guys ada tak eczema? kulit sensitive? Kulit cepat gatal? Plukenetia ni mmg dalam satu penggunaan akan mengurangkan keradangan kulit tau! Sebab tu banyak testimonial kami  yang kasi feedback muka dah tak gatal

Geranium Extract– Skin Brightening dan penyeri muka.

Bearberry Extract– Nama saintifiknya adalah Alpha Arbutin, selain daripada bahan-bahan kimia dan mercury, Alpha arbutin adalah ingredient yang no 1 di dunia sekarang untuk mencerahkan pigmentasi & parut-parut secara efektif, yang paling best tentang skin barrier cream, produk kami Natural, so tidak usah risau tentang penggunaan kimia.

 

 

ADAKAH ANDA SEDANG MENGALAMI MASALAH YANG SAMA?

✅JERAWAT

✅PARUT HITAM

✅LIANG PORI BESAR

       ✅WHITEHEADS & BLACKHEADS?

DAPATKAN TRIAL KIT/ LARGE SET KAMI SEKARANG,CLAIM 30% OFF!

DAPATKAN TRIAL KIT/ LARGE SET KAMI SEKARANG,CLAIM 30% OFF!

DAPATKAN TRIAL KIT/ LARGE SET KAMI SEKARANG,CLAIM 30% OFF!

 

Pembelian dari Website:

https://boostbalm.com/shop/

https://boostbalm.com/shop/

https://boostbalm.com/shop/

Pembelian Melalui Whatsapp:

https://wa.me/60126101103

https://wa.me/60126101103

https://wa.me/60126101103

 

 

WE ARE

Featured in

Quick Shop

©2020 Boost Balm Sdn Bhd. All rights reserved.